Jessica Lauren

Inget tålamod..

Hellu! Idag var det planeringsdag på Kiaras förskola så hon var ledig och får därför en långhelg ledigt med oss, ME LIKE! Så idag började vi dagen med att jag och Sara tränade och tjejerna fick leka en timme på Mini Sats. (Så bra att det finns!) Sen mötte vi upp Bella och Amiya och åt en god lunch i Hornstull, Så kul att dom är hemma i Sverige igen 🙂

Solen sken och jag borde varit på super humör som jag brukar men idag var mitt humör inte så bra, var skit irreterad och hade typ inget tålamod för någonting. Kände mig som en riktig suris mamma. Haha men det blev som tur bättre på eftermiddagen, vi gick hem efter lite shopping på hm och umgicks med papi. Vi bakade, kände att jag behövde choklad så vi gjorde en kladdkaka deluxe! Tjejerna tycker det är hur kul som helst att hjälpa till och medans vi väntade på kakan som var i ugnen så tog vi fram Kiaras favorit pyssel låda och pysslade. Tigra mest röjde runt bland allt men det var mysigt ändå.

Mot kvällen så lagade Fabban middag och vi fick en riktig härlig mysdag tillslut.

IMG_5169

Vad tycker ni om Kiaras nya höstjacka ifrån Mini Rodini. Jag älskar den! Ni hittar den här.

IMG_5170

IMG_5177

Idag åt vi lunch på ett helt nytt ställe för oss i Hornhuset, Det var nånform utav Tacobuffé, Man plockade de man ville ha och sen fick man även välja lax, högrev, anka och chorizo som dom fixade framför en på grillen, det var så jäkla god och bra mat!

IMG_5182

IMG_5187

Finisar! <3 Vi alla tre gick i fryshusets gymnasium 🙂

IMG_5302

Pysseltime.

IMG_5309

IMG_5313

Jag gjorde dom här två gubbarna och Kiara döpte dom till Kiara och Otto 😀 (En dagiskompis)

IMG_5315

Förutom att rita så älskar Kiara att klistra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats