Jessica Lauren

Dejtis och sovmorgon.

Hellu!

Båda barnen sover, Fabio spelar Fifa och jag har suttit och jobbat av lite mail på datorn. Det har varit en bra dag idag. Den började med med att jag vaknade utav världens chock klockan elva! Tigra vaknade då men Kiara och Fabban sov fortfarande. Jag fattade ingenting att vi sovit så länge! Så skönt. Måste varit att vi alla varit sjuka och verkligen behövde sova ut. Dagen började sen rätt segt, kändes som om halva dagen redan gått så jag sköt upp lite jobb till imorgon och drog ut på en långpromenad istället. Det var så nice väder ute.

Sen bjöd Fabio mig på världens mysigaste lunch, jag åt moules och tog ett glas vin. (händer typ aldrig att jag dricker till maten men det var riktigt gott) En dejt sådär mitt i veckan sitter aldrig fel. Så mysigt!

image

Sen efter det åkte vi hem till mamma och pappa på middag, mamma kom hem ifrån Thailand igår så idag fick vi äntligen vara med henne igen. Kiara är nog den som saknat mest. Hon pratar verkligen om mormor hela tiden, hennes stora idol!

Vi fick jätte fina saker som hon köpt i Thailand, barnen fick lite olika sommarkläder, blandannat världens coolaste thaiboxningshorts och jag fick en parfym och lite annat smått och gott. Mamma hade dessutom tatuerat in Kiaras och Tigras namn på övre sidan utav handleden, så fint!! Som ett tecken för hennes kärlek till dom.

image

Jag är sjukt sugen på chips och dipp så ska gå och göra iordning det nu och stänga av Fabbans Fifa 😉 Dags för en movie!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats