jessicalauren

Jessica Lauren

Annons

Resa med barn?

Jag har alltid älskat att resa och gjort det väldigt mycket i mina dar, både med mina föräldrar och med Fabio. Helt ärligt så gör det en lycklig! Man kommer iväg någon vecka, solar, badar, äter gott och lever i nuet. Finns fan inget bättre!

Det är något vi kommer att vilja göra mycket med vårat barn, jag tror det är bra för varje barns uppväxt. Undra vart vår första resa tillsammans blir? Hmm.. Vi vill åka nånstans nu i vinter, inte för långt bort dock.

Jag var mycket i Gran Canaria när jag var liten, vi bodde alltid på Sunving Resorts och jag kommer ihåg hur roligt man hade där som barn. Så det kanske är något, det tar ju bara några timmar dit och är varmt och skönt på vintern. Eller har ni några tips på vart det är mysigt att åka med barn? :)

(Tulum, Mexico)

(Tulum, Mexico)

(France)

(Miami)

(France, Nice)

(Usa, Key West)

(Greece, Zakynthos. Dör för detta blåa/genomskinliga vatten!)

(Dubai)

(Dubai)

(Mm! Crepes pannkaka med olika pålägg, bland det bästa på semestern..)

(Greece)

(Thailand)

(Mexico december 2012)

/ Lite härliga ego bilder som jag blir glad utav! Så mycket minnen bakom varje bild.

Kommentarer
jessicalauren

Kommentera

 1. Sara

  Hade jag varit ni, så hade mitt krav varit att där skulle finnas engelskspråkiga läkare inom räckhåll. Om något skulle hända så vill man kunna kommunicera bra :) Vi var i Italien och inte en enda läkare pratade engelska! Där blev det till att gestikulera för att förstå varandra 😉

  Lycka till med förlossning och allt nu! Det är en fantastisk smärtsam men efteråt underbar känsla. Man känner sig så fruktansvärt stark!

 2. Sofie

  Vill ni åka långt i vinter så passa på när lillen ändå inte kan röra sig så mycket. Ju mer rörlig dom blir desto svårare:-) vi har varit på kreta och Fuerteventura med våran 1åring. Sen han började gå själv var det svårare att få honom stilla i en flyplansstol fastspänd så åk så mycket ni kan under första 10 månaderna, ammar du är det toppen. Aalltid mat tillgänglig! Lycka till och njut av första tiden, den går alldeles för fort! Och förresten. Spanien är överlag mycket bättre barnvagnsmäsigt än Grekland:-)

 3. jessicalauren
  jessicalauren

  Hello Tessi, ja och mer ska det bli! 😉
  Utan tvekan Mexico, jag rekommenderar alla att åka dit.
  Jag var på Playa del carmen. Vattnet är helt underbart! Åk dit! =)

Annons
stats