Relaaaxing. | Jessica Lauren
jessicalauren

Jessica Lauren

Annons

Relaaaxing.

Hej! .
Det är verkligen inga sena kvällar för oss hära, Jag ligger i sängen innan 22.00 varje kväll! Så skönt. Den här resan är verkligen en avkopplingsresa, ingen stress, inga måsten, bara njuta och ha SEMESTER! Jag känner mig så glad och lycklig just nu. Lever för dagen. Mina ungar är glada och nöjda dagarna långa, mamma och pappa likaså. #livet Att se Kiara skratta och njuta så mycket som hon gör, gör mig så jävla lycklig. Hennes skratt är det bästa jag vet. Världens busigaste skratt har hon.

Jag vill inte ens tänka tanken på att åka hem. Vi har en vecka kvar nu. Veckan vi varit här har gått alldeles för fort.. Ska njuta ännu mer utav varje sekund från och med nu.

Igårkväll var det en Michael Jackson show här på hotellet och även fast jag bara ville ligga kvar i hotellsängen så tog vi oss ner vid halv nio tiden och kollade på showen. Det var bra som fan och dom var sjukt duktiga på att dansa. I sånna ögonblick ångrar jag extra mycket att jag slutade med dansen. Fanns inget jag brann mer för än att uppträda förut.

image

En trött tjej försökte sig på att ta en selfie när vi kommit hem. #nomakeup

Har endast haft smink på mig en gång på hela resan och det är också så sjukt skönt att bara skippa. Glider runt i bikini dagarna långa, ett par solbrillor är allt som krävs 🙂

image

image

Åkte snabbt ner och hämtade lite kokande vatten till Tigras ersättning. (Använder NAN 1 för er som undrat, den är bättre för magen tycker jag, bytte till den från Semper redan med Kiara då jag fick råd om den.)

image

Både mamma och pappa blir alltid bruna på nolltid, hahah obruna visst?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalauren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessicalauren
   jessicalauren

   Ja min mjölk tog slut efter endast 4 veckors ammande. Det var samma med Kiara, men då kom det mjölk i endast 3 veckor. Skumt men inte mycket att göra. Försökte ännu mer denna gång men kom inget tillslut hur mycket hon än sög. Ersättning funkar jätte bra och är glad att det finns! kram

 1. Lul

  Hej, har du valt att inte amma eller kompletterar du m ersättning? Inget dömande alltså. Jag flaskmatat min dotter och tyckte det kändes skönt på nåt sätt att läsa att du ger ersättning. Dock var det här med flaskmatning mkt mer komplicerat än jag kunnat ana.

Annons
stats