Home sweet home. | Jessica Lauren
jessicalauren

Jessica Lauren

Annons

Home sweet home.

Hellu! Hoppas ni mår bra, jag kom hem från Finland igårkväll så idag har jag bara spenderat exakt heela dagen till att umgås med Fabban och tjejerna. Gud som jag saknat dom! Den här helgen ifrån varandra fick mig att inse ännu mer hur mycket jag verkligen brinner och älskar mitt liv som mamma. Jag hade aldrig bytt ut det emot någonting annat, utan mina barn är jag inte hel! Det blir ju så fruktansvärt tomt utan dom och jag hade nog inte klarat mer än två nätter ifrån dom haha. Mitt hjärta ropar efter dom när vi inte är tillsammans,

Men jag hade såklart en helt underbar helg i Finland med pappa och syskonen. Som vi ätit gott och skrattat! Deras humor är den bästa jag vet, ni anar inte hur roliga alla 3 är! Sådär ovetande roliga 😀

Är riktigt glad att vi kom iväg, det var så mysigt och viktigt! Kommer minnas den här mini semestern för alltid. Vi gav ju det till pappa i 72 års present och han uppskattade det så himla mycket. Älskade pappa.

Och det är nog viktigt att få vara ifrån dem man älskar mest ibland också, bara nyttigt.

Kom iaf hem till dem gladaste tjejerna ever, möttes utav pussar och kramar och världens finaste teckning dom hade ritat och Fabio hade skrivit ner fina ord och meningar som dom sagt till mig <3 Blev så glad!!

Nu tänkte jag sova men kika in imorgon igen för då går jag ut med en nyhet 😉 Godnattis <3

wp-image-236863302jpg.jpg wp-image-1924899322jpg.jpg wp-image-733047801jpg.jpg

Bjuder på ca en månad gammal bild sålänge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalauren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats