HEMINREDNINGS INSPO! | Jessica Lauren
jessicalauren

Jessica Lauren

Annons

HEMINREDNINGS INSPO!

Inlägget innehåller adlinks.

Hej Finisar! Vad länge sen!

Hoppas ni mår bra och att ni har en fantastisk sommar! Min blogg på finest.se håller på att förflyttas till en ny sida men det har tagit lite längre tid än jag trott så det har börjat klia i fingrarna. Hela finest är nedstängt och förflyttas så det går inte ens att komma in på sajten.

Jag saknar verkligen att skriva av mig och har sååå mycket jag vill dela med mig utav med er! Första veckan var det skönt, Men nu känns det riktigt tomt och tråkigt!

Så jag kommer att skriva lite här på min gamla blogg så länge och hoppas ni hänger med 🙂 Lovar att säga till när den nya bloggen är klar!

Vill börja med att visa lite inrednings inspo som jag hittat. Vi har gjort om en del här hemma sen vi hördes sist och jag tänkte att jag ville visa er det så här kommer några favoriter som jag både införskaffat och drömmer om, Hoppas ni blir inspirerade!

 

Vi har den här maffiga lampan ifrån By Rydéns i vårt sovrum och ni anar inte vilket mys sken den ger! Älskar den!

Den finns även i svart/guld och det var den jag igentligen ville ha men den har varit slut överallt så köpte tillslut den silvriga och bytte ut små detaljer i sovrummet till silver istället. Är glad för det nu för det blev så snyggt! MEN kolla hur snygg den svarta är! Dör för den, Typiskt nog så är den svart/guldiga även nedsatt nu!

Drömmarnas dröm puff har intagit vårt vardagsrum, en rosa/rosé liten skönhet i sammet med guld botten. ÄLSKAR DEN! Den är perfekt!

Måste även visa några andra fina färger den finns i:

Den här puffen i ljusblå är ju sååå fin! Den hade passat så bra med våra köksstolar som är i samma färg haha, men kanske lite konstigt att ha en pall i köket 😀

Ni vet dom här? 🙂

Dessa stolar är tusen gånger snyggare i verkligheten och är ett utav mina bästa köp!

Pallen är super fin i GRÅ också!

Snygg lampa att ha i tex ett kök eller i en hall! Även den är ifrån BY Rydéns.

Och ett tips till er som drömmer om dom svindyra Gubi stolarna men känner att priset är alldeles för mycket! Kolla in dessa liknande STOLAR i sammet ifrån House Doctor, Så lika! Nu på kampanj! Man får två stycken för 1799!!!

WOW för denna fåtölj!

Hur gulligt är inte det har bok/tidningsstället att ha i ett barnrum?

Snygg väggklocka med industri känsla.

Man kan aldrig ha för många speglar hemma 😉 Älskar denna spegel ifrån House Doctor, även den nedsatt med 20%!

Hur snygg var inte denna spegel!!

drömmig soffa 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalauren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats