Jessica Lauren

Dansen.

Jag saknar träningen så sjukt mycket!!

Speciellt att dansa, Jag testade på jätte många olika sporter under min uppväxt men dansen var det jag fastade för. När jag var yngre dansade jag flera dagar i veckan/flera timmar om dan. Jag hade terminskortet på Dans Center och det innebar att man kunde dansa så mycket man ville i mån utav plats. Jag gick dit nästan varje dag efter skolan och stannade till sen kväll, om jag inte tog klasser där så gick jag till vår ungdomsgård och lånade deras stora spegelrum där jag övade på koregrafierna. Jag levde för dansen, vi gick t.o.m loss på rasterna i skolan.

Jag startade en dansgrupp med några vänner från min klass och vi uppträde på alla konserter i skolan och åkte runt och uppträdde på olika festivaler i olika förorter. Fan vad roligt vi hade!

QTD hette vi, ”Queens of the dancefloor” haha! Ska se om jag kan fixa fram nån gammal video.

Jag började sedan gymnasiet, gick på danslinjen i Fryshuset men det var då jag tröttnade.. Och slutade, både på dansen och hoppade av gymnasiet. Ångrar det självklart lite idag, inte skolan men att jag slutade dansa!

Har tagit några få dansklasser efter det men inte fullt ut. Men nu vill jag verkligen börja igen! Ska anmäla mig till nästa termin. Och det är Streetdance/Dancehall som gäller. LOVE IT!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Har också dansat mycket, dansat sen jag var fem år.. Nu går jag faktiskt danslinjen på Fryshuset och har tröttnat totalt, får panik!!!

  2. jejje

    hej, kan du länka till de stället du tänkte börja på och där du gick? så ja kan kika lite. är nämligen också sugen på att börja men vet inte någon riktigt bra 🙂

  3. Paulina

    Hej! Jag tänkte höra om du kunde lägga upp bild på uggsen du beställde från uggsinfashion.com?
    Grattis till fina prinsessan och tycker du har en jätte mysig blogg! Kram

stats