Jessica Lauren

Vårt hemliga projekt är snart helt klart!

Hellu!

Min och min systers hemliga projekt är snart helt klart! Så jag tänkte att jag skulle ta och berätta vad det är vi pysslat med på senaste tiden.

Vi kommer inom kort att lansera vårt egna klädmärke! 😀 Jag är så taggad och glad. Det har tagit ganska lång tid men nu är alla kläder äntligen färdiga, det är bara plåtning som väntar!

Som ni vet älskar jag kläder och det är detta jag vill syssla med. Och vad är bättre än att få göra det tillsammans med sin älskade storasyster?!

Vår första kollektion är en kollektion för både tjejer och killar, det är basic plagg såsom hoodies, college tröjor mm! Jag tror ni kommer att älska dom 😉 Men mer får ni inte veta!

Idag har jag jobbat hemifrån, har b.l.a bokat in modeller som ska plåtas nu i veckan 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Grattis! Superkul! Snygga grejjor! 🙂
    Jag och maken har precis startat eget också. Baserat på en trend från USA. Family- och imagestickers. Superfina! En bonusaspekt med stickers på bilar, kopplat till barn och familjer, är att de höjer säkerheten. Medtrafikanter är bättre på att hålla avstånd när de ser den ”glada familjen” vinka från bakfönstret på bilen framför. Hjärnan är bildsökande och vårt EQ reagerar snabbare på bilder än text. Så både coola och braiga! 🙂

  2. A.

    Fan va kul! Tvivlar inte alls på att det kommer bli grymma kläder. Du har en skit ball stil. Vilken prisklass kommer kläderna att ligga på typ?

  3. josefin

    Yeees!! Du anar inte hur länge jag har väntat på att du skall skriva att du ska komma ut med ditt egna klädmärke. Jag älskar din stil! kommer köpa varenda jävla plagg!!

stats