Jessica Lauren

Trött ♡

Hellu, älsklingarna sover och jag la mig precis på soffan efter att ha städat och donat efter dom somnat. Båda somnade på soffan i min famn idag ♡ Så gosigt, är verkligen så lycklig som har mina fina flickor.

image

Man får hitta sina tillfällen att städa mm, det blir absolut svårare att hinna med alla hemmasysslor med två barn. Om inte den ena vill något så är det den andra 😉 Så på kvällarna när dom sover blir det automatiskt att jag städar, kan inte sova om det är rörigt.

Känner mig faktiskt väldigt trött men slår på en extra energi så fort klockan ringer på morgonen. Har inte tänkt på att jag varit trött men häromdan så såg jag att jag hade värsta ringarna under ögonen då mamma sa att jag hade det, haha har aldrig sett det på mig själv förut. Och sen dess så har jag erkänt för mig själv att jag är trött.
Iof så är det inte så konstigt, jag har ju inte sovit en hel natt på en månad och är igång från sju på morgonen till sen kväll varje dag med två barn. Det tar på krafterna, men jag klagar absolut inte! Jag hade föreställt mig värre, hade nästan räknat med att få ett skrikigt barn då Kiara var en lugn och snäll bebis. Men vi hade tur igen då Tigra är lika lugn och gosig hon med ♡

Så fort jag lagt mig såhär i soffan för att kolla på nått annat än barnprogram så tar det inte mer än 15 minuter förrens jag också somnar, behöver väl sömnen men så blev det med den egentiden haha..

Fabban slutar jobba klockan klockan nio varje dag så det är på gränsen att jag är vaken när han kommer. Rolig tjej bergis!

image

Köpte nya sängkläder idag på Hm home som jag blev mycket nöjd med 🙂

image

image

image

Godnatt! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats